Homepage

WAAROM KIEZEN VOOR EEN PHOTOBOOTH
BIJ DE KIEKJESKUBUS?

Beste kwaliteit foto's en dat voor een scherpe prijs!
Photobooth kiekjeskubus fotostrips
Gepersonaliseerde en unieke fotostrips!
Photobooth kiekjeskubus animatie
Modern en eigentijdse fotozuil die gegarandeerd past bij elk evenement!
Photobooth kiekjeskubus props
leuke accessoires en extra's voor een compleet feest!
Photobooth kiekjeskubus levering door nederland
We brengen en halen de Kiekjeskubus op door heel Nederland!

Een onvergetelijke ervaring voor jouw gasten!

DÉ PHOTOBOOTH VOOR ELK FEEST OF EVENEMENT

Jouw gasten gaan voor de kiekjeskubus staan. Drukken op het touchscreen beeldscherm om te starten. Ze pakken snel nog even uit de koffer een leuke hoed, een bril of een andere “prop”. Het aftellen gaat beginnen: 5-4-3-2-1 .....FLITS!

Ze drukken op print en de foto’s vallen binnen een paar seconden in het opvangbakje. Dit zijn er standaard twee. Bijvoorbeeld eentje voor het bruidspaar en eentje voor de gasten als mooie herinnering aan het onvergetelijke feest! De kiekjeskubus maakt de meest grappige en spontane foto’s van jouw gasten. Geheel automatisch. Je kan de fotograaf dus onderhand naar huis sturen, want hij kan alles.

De photobooth is te gebruiken voor zo wat elk evenement! Van bruiloften tot personeelsfeesten. Of wil je misschien reclame maken in je winkel? Het kan allemaal. Wil je ook weten wat onze Photobooth voor jou kan betekenen?

Voor welk feestje zoek je een Photobooth?

 • ervaring-kiekjeskubus-photobooth
  We hebben ontzettend genoten van de kiekjeskubus op het personeelsfeest afgelopen weekend. Het was echt een grote hit, er stond zelfs een wachtrij om aan de beurt te komen. Alles werd snel en professioneel geregeld en geleverd. En hetzelfde bij het ophalen. Ik kan de Kiekjeskubus iedereen aanraden. Het is echt een toevoeging aan het feest. De fotostrips waren gepersonaliseerd met ons bedrijfslogo. Super. Er wordt nog steeds over gepraat en het is een super leuk aandenken. AANRADER !!!
   
  Rinettezorg
 • review-kiekjeskubus
  Op onze bruiloft hebben wij de Kiekjeskubus photobooth gehuurd. Hoe leuk is het om dit als extra toevoeging op je bruiloft te hebben. Iedereen vond het helemaal geweldig en maakte er maar al te graag gebruik van. Je krijgt er dan ook de allerleukste en gekste foto’s door!
  Yara Veldhuizen
 • ervaring-kiekjeskubus
  Een hele leuke toevoeging aan alle feestjes en anderen evenementen. Momenten die je kunt bewaren voor het leven! Werkt snel en de foto's zijn onwijs scherp. Toppertje!
  Anke van Vlijmen
 • Kiekjeskubus-ervaring
  Wat was de kiekjeskubus een geweldige toevoeging op onze bruiloft! Wij, en onze gasten, hebben er veel plezier mee gehad.
  Annet Luikinga
 • bruiloft-kiekjes-kubus
  Super goede en mooie photobooth! Gehuurd voor onze bruiloft, heel erg bedankt iedereen vondt hem geweldig ;-)
  Bas de Jong
 • kiekjeskubus-photobooth
  Vorige maand de Kiekjeskubus gehuurd en geen seconde spijt van gehad. Het was de sfeermaker van ons feestje!
  Maartje Jansen