Over ons

''Wij zorgen voor een onvergetelijke feestbeleving!''

 

Onze Visie

We willen ons aanbod uitbreiden, en in ontwikkeling blijven voor de nieuwste trends om het beste te garanderen. Ons doel is om een onvergetelijke feestbeleving te creëren voor je feest of evenement. Centraal staan de leukste en grappigste fotomomenten voor jouw en je gasten.

Nieuwsgierig naar wie wij zijn?

Wij zijn Yuri en Isabel

Zakenpartners maar ook partners in de liefde, we vullen elkaar perfect aan en zijn een echt team. We zijn trotse eigenaren van een eigen winkel/fotostudio in het centrum van Beuningen (GLD). Fotografie is onze passie. Van een 'newborn' fotoshoot tot een complete trouwreportage, alles is geweldig op zijn eigen manier.
Wij zijn gedreven en enthousiast om jou en je gasten een onvergetelijke avond te bezorgen!

Het idee
Omdat we veel bruiloften fotograferen, zagen we vaak photobooths staan op de feestavond. Super leuk! Er zitten erg veel verschillen in photobooths, vaak zit er slechts een webcam in verstopt! Dit is voor ons als fotografen een no-go, daarom kwam Yuri op het idee om zelf een photobooth te bouwen. Met een spiegelreflex camera erin, een highspeed printer, en een studioflitser voor een perfecte belichting in elke omstandigheid!

Heb je nog een vraag? Of wil je graag meer weten? Wij denken graag met je mee!