Over ons

We vinden het belangrijk dat mensen kunnen ontspannen en zich kunnen amuseren met onze fotozuil

 

Onze Visie

We willen ons aanbod uitbreiden, en in ontwikkeling blijven voor de nieuwste trends om het beste te garanderen. Ons doel is om een onvergetelijke feestbeleving te creëren voor je feest of evenement. Centraal staan de leukste en grappigste fotomomenten voor jouw en je gasten.

Nieuwsgierig naar wie wij zijn?

Wij zijn Yuri en Isabel

Zakenpartners maar ook partners in de liefde, we vullen elkaar perfect aan en zijn een echt team. We zijn trotse eigenaren van een eigen winkel/fotostudio in het centrum van Beuningen (GLD). Fotografie is onze passie. Van een 'newborn' fotoshoot tot een complete trouwreportage, alles is geweldig op zijn eigen manier.
Wij zijn gedreven en enthousiast om jou en je gasten een onvergetelijke avond te bezorgen!

Het idee

Door geregeld bruiloften te fotograferen, kwamen we vaak in aanraking met de fotozuil tijdens de feestavond. Hartstikke leuk idee! Alleen vonden we dat het beter kan! Mooie uitstraling, hoge foto kwaliteit, vriendelijk in gebruik en het belangrijkste: dat mensen kunnen genieten!

Ons doel: een fotozuil die gebruikt kan worden op elk feest. Geen vintage look, maar ook niet te modern. Yuri is technisch aangelegd en Isabel heeft oog voor detail en styling.
De perfecte combo om de Kiekjeskubus tot leven te brengen!

Heb je nog een vraag? Of wil je graag meer weten? Wij denken graag met je mee!